Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Sex - sanningar och myter
Isbn: 978-91-8945-083-7
Förlag: North Audio Publishing
Kategori:
Erotik
Tillgänglig sedan: januari 2022
Uppläsare: Lin Holmquist
Length: 4 timmar 37 minuter

Ljudbok

Sex - sanningar och myter

Sex, sanningar och myter är en bok om sexualitet, känslor och relationer.

Här kan du läsa om kroppen och vår förmåga att njuta av den från barndomen, genom puberteten till vuxenlivet. Det är en bok för unga läsare, nya svenskar och nyfikna vuxna. Här avslöjas allt du velat veta om orgasmer, hångel, fetischer, porr, sexuella fantasier och om kroppen allt på ett avslappnat och öppet sätt. I boken får du läsa om olika kärleks förhållanden. Om monogami, polyamouri, äktenskap och graviditet. Om att föda barn, att vara förälder och om sexuella problem. Boken är fylld av personliga berättelser från verkliga livet och svazr på många olika myter om kroppen, sexlivet och dina känslor.

"Anna" - "Det här är en bok som jag önskar att jag hade läst som ung. Min dotter fick ett exemplar som vi läste tillsammans och det var mycket som var nytt och lärorikt för mig med. Det är en oerhört viktig bok i kölvattnet av metoo debatten! Barn och unga behöver bättre referenser än skolans pinsamma sexundervisning och porrens snedvridna värld. Det här är en bok som sakligt och enkelt beskriver hur vi kan njuta mera av sex och relationer." 

"Sex sanningar och myter" är skriven av Lin Holmquist, sex coach, tantra terapeut och föreläsare som hela livet varit fascinerad av sex och kärlek. Det är en del i hennes arbete för en värld i fred och kärlek.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone