Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Hiiriä ja vainajia
Isbn: 978-87-2842-067-6
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: augusti 2022
Uppläsare: Teemu Mäkinen
Length: 9 timmar 11 minuter

Ljudbok

Hiiriä ja vainajia

Kun eläkeikäinen nainen ostaa itselleen vanhan huvilan, kaikki eivät naisen ostopäätöstä ymmärrä. Miksi kukaan ostaa tuollaisen hiirten asuttaman rötiskön? Nainen ei kuitenkaan ehdi edes aloittaa talon remontointia, kun talo tuhoutuu tulipalossa. Nainen menettää palossa henkensä. Myöhemmin selviää, että talossa oli valmiiksi jo toinen ruumis. Mistä oikein on kysymys? Ja miten kaikki liittyy paikkakunnalla vaikuttavaan uskonlahkoon? Komisario Petri Piha on vaikean tutkinnan äärellä. Mukana tutkinnassa on myös komisarion isä Martti Piha, joka on harrastaja-salapoliisi vailla vertaa.

Hiiriä ja vainajia on jännittävä trilleri Unto Katajamäeltä.



Unto Katajamäki on suomalainen kirjailija, joka elää ja vaikuttaa Tampereella. Hän on julkaissut monipuolisesti kauno- ja tietokirjallisuutta. Lisäksi Katajamäki on kirjoittanut useita lukion oppikirjoja. Historiaa opiskellut Katajamäki on työskennellyt muun muassa lukion rehtorina.

Martti Piha on iäkäs mies, joka on työskennellyt pitkään kunnallispolitiikassa. Kerta toisensa jälkeen Piha kuitenkin joutuu keskelle erikoisia murhamysteereitä – ja silloin kunnallispolitiikan tuntemisesta on etua! Apua Piha saa poliisina työskentelevältä pojaltaan Petriltä.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone