Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Vielä sydän lyö
Isbn: 978-91-8034-596-5
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: september 2022
Uppläsare: Jenni Sainio
Length: 11 timmar 46 minuter

Ljudbok

Vielä sydän lyö

Viihdemaailman koukeroita ja rikosta yhdistävä sarja jatkuu!

Kesä on koittanut kauniissa Sundsvallissa ja opiskelijoiden laulu raikaa. Laulaja Cilla Fallander on saanut uuden työtehtävän talven traagisten tapahtumien jälkeen. Hän työskentelee projektipäällikkönä uuden kauppakeskuksen avajaisissa, ja suunnitelmat ovat loistokkaat. Avajaiset kestävät neljä päivää, mutta jo heti ensimmäisenä iltana asiat menevät hirvittävällä tavalla pieleen. Sen jälkeen ongelmat vain kasaantuvat toisensa perään. Cillalla on vahva tunne, että joku haluaa laittaa kapuloita hänen rattaisiinsa katastrofaalisin seurauksin. Mutta kuka olisi valmis sabotoimaan avajaiset keinoista piittaamatta ja miksi?

Samaan aikaan mies toisella puolella maata tekee synkkiä suunnitelmia. Hän on jo vuosia etsinyt naista ja lasta, jotka kerran pakenivat häneltä. Nyt hän on saanut luotettavan vihjeen, joka johdattaa hänet Sundsvalliin.

Vielä sydän lyö on toinen osa musiikkiuraa tavoittelevasta Cilla Fallanderista kertovassa sarjassa. Ruotsalainen kirjailija ja laulaja-lauluntekijä Susanne Fellbrink yhdistelee taitavasti ihmissuhdedraamaa ja trilleriä ja ammentaa kirjoihinsa paljon omista henkilökohtaisista kokemuksistaan showbisneksessä.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone