Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Sarahs val
Isbn: 978-91-7795-779-9
Förlag: Bokförlaget Polaris
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: oktober 2022

E-bok

Sarahs val

Sarah går domarutbildningen i Svea hovrätt och har skickats att döma vid en liten tingsrätt i Norrland. I lugnet mellan fjället och älven har hon vågat närma sig minnena från det förflutna, och även funnit kärleken.   

När Sarah kallas tillbaka till Stockholm ställs hon inför flera svåra val. Ska hon lämna Erik, pojkvännen som hon ser en framtid med, och sin mormor som inlett en knoppande influencerkarriär  eller ska hon stanna och ge upp drömmen om att bli domare? 

I huvudstaden finns också Christoffer, som krossade hennes hjärta men som nu vill ha henne tillbaka. Det andra året i Nordmyr är besluten att fatta flera och stora, men är Sarah verkligen redo att ta nästa steg?  

Sarahs val är den fristående andra delen i Nordmyrserien, en rolig roman med svärta som handlar om det vi alla ställs inför nödvändigheten att välja vår framtid och våra liv.

Marie H Lundh (f. 1977) är bosatt i en by i Västerbottens skärgård. Hon arbetade i över femton år som journalist och chef på det lokala mediehuset innan hon sadlade om för att arbeta med HR. De senaste åren har hon jobbat med personalfrågor och den administrativa sidan av domarutbildningen i Hovrätten för Övre Norrland, men är nu författare på heltid.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone