Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Joulusydän 1: Kuuma menneisyys
Isbn: 978-87-2698-203-9
Förlag: LUST
Kategori:
Deckare & spänning Feelgood Erotik
Tillgänglig sedan: november 2022
Uppläsare: Elise Mantere
Length: 34 minuter

Ljudbok

Joulusydän 1: Kuuma menneisyys

'Froteinen kylpytakki oli avautunut vähän lisää, mutta nyt kukaan ei ollut näkemässä häntä. Noëlle antoi takin olla auki ja päästi auringon hellimään kehoaan. Täydeltä terältä paistava aurinko nuoli hänen rintojaan lämmittäen ihanasti. Johan pyöri yhä hänen mielessään.'

Kaupunki on peittynyt valkeaan lumivaippaan, joka saa sen näyttämään satumaalta. Aamuvarhaisella Noëlle näkee yllättäen, kun kadun vastakkaisella puolella oleva kultasepänliike ryöstetään, ja hän soittaa poliisille. Epämiellyttävästä kokemuksesta huolimatta Noëllen mielen valtaa konstaapeli Johan Linder ja tämän hänessä herättämät tuntemukset. Kun ovikelloa taas soitetaan, nainen toivoo, että poliisimies palasi uusine kysymyksineen, mutta ovella seisookin hänen exänsä Erik. Mitä mies tekee hänen talossaan? Ja onko sattumaa, että mies ilmestyy juuri nyt, kun vastakkaisella puolella katua on sattunut ryöstö?

Kuuma menneisyys on tämän seksiä tihkuvan neliosaisen jouludekkarin ensimmäinen osa.



Emma Silver on pseudonyymi tunnetulle ruotsalaiselle kirjailijalle, jonka teoksia on käännetty useille kielille. Usein hän kirjoittaa ihmissuhteista niin makuuhuoneessa kuin sen ulkopuolella. Emma Silver on kirjoittanut myös Nova-sarjan, jonka tyylilajina on eroottinen noir.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone