Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Ursäkta min ångest!
Isbn: 978-91-8951-057-9
Förlag: Bokförlaget Upsaliensis AB
Kategori:
Pedagogik Filosofi Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: december 2022
Uppläsare: Rolf Jansson
Length: 32 minuter

Ljudbok

Ursäkta min ångest!

Ursäkta min ångest!

Släpp oroliga känslor med självhypnos!

Lider du av oroskänslor och återkommande ångest? Kan du känna dig orolig eller nervös även fast du vet att det inte finns någonting att oroa sig för? Kan du känna att hjärtat slår när du går in i ett rum med okända människor? Skakar dina händer när du är tvungen att hälsa på någon som du inte känner? Kan du ibland få hjärtklappning eller svårt att andas när känslor av fasa väller över dig? Känner du ångest eller obehag inför kommande händelser? Oroar du dig för att saker ska hända eller inte hända, eller känner du dig tyngd av saker som inträffat? Denna obehagliga oro eller skuldbeläggande av dig själv kan kännas ytterst obehagligt.

Du är inte ensam. Miljontals människor lider av oro och ångest och många tar till och med mediciner för att kontrollera sitt tillstånd. Detta kan vara okej för vissa människor som en kortsiktig fix, men det kommer inte att sätta stopp för de känslor av ogrundad rädsla och okontrollerbar panik som ångest kan ge. Medicinering sopar helt enkelt dessa känslor under mattan tills de arbetar sig ut igen.

Skulle det inte vara bättre att kontrollera din ångest naturligt? Den goda nyheten är att det finns ett sätt att kontrollera dina tankar så att de fungerar för dig, istället för mot dig. Guidad självhypnos är vägen till ett naturligt sinnestillstånd som öppnar "dörren till förändring" och kan hjälpa dig att frigöra dig från ångest genom att utnyttja kraften i ditt fantastiska undermedvetna. Nästan alla former av ångest härrör från undermedvetna konflikter, så det är helt vettigt att styra varje förändringsarbete till området där problemet ligger och där det för närvarande upprätthålls.

Föreställ dig hur det skulle vara att:

-        Hantera livet på ett mer lugnt och avslappnat sätt!

-        Utveckla en känsla av inre frid och belåtenhet!

-        Känna dig starkare – mentalt, känslomässigt och fysiskt!

Denna kraftfulla hypnosinspelning har designats för att hjälpa dig att övervinna oro och ångest och känna dig mycket mer lugn och ha kontroll över dina stressnivåer. Inspelningen guidar dig in i ett djupt avslappnat och säkert utrymme. Från denna inre plats kommer du att guidas till att lösa orsakerna till din ångest på ett säkert sätt. Du blir sedan guidad att skapa ett ankare som hjälper dig att känna dig lugn och sammansatt när du ställs inför stressiga situationer i din vardag. Programmet innehåller noggrant utformade hypnotiska förslag för att "programmera" ditt undermedvetna med positiva, hjälpsamma tankar, så att du kan förändra hur du känner för dig själv och omvärlden. Detta är din möjlighet att uppleva professionell hypnoterapi från bekvämligheten och säkerheten i ditt eget hem. När vardagens stress försvinner kan du njuta av att koppla av på djupet och känna dig mer balanserad på alla nivåer. Med regelbundet, upprepat lyssnande kan du släppa all ogrundad rädsla eller ångest och börja hantera livet på ett mer avslappnat och lugnt sätt. Njut av ett liv fritt från ångest med hjälp av självhypnos!

Den här inspelningen är ett riktigt terapispår snarare än bara en avslappning och den kommer att hjälpa dig att hantera effekterna av många typer av stress i dagens moderna liv. Denna kraftfulla hypnosinspelning kommer att hjälpa dig att känna mycket mer kontroll över alla områden av ditt liv.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone