Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Viimeinen malja
Isbn: 978-87-2846-769-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning Romantik True Crime
Tillgänglig sedan: februari 2023
Uppläsare: Hannamaija Nikander
Length: 8 timmar 30 minuter

Ljudbok

Viimeinen malja

Harmittomalta vaikuttaneen miehen kuolema, vuosia sitten tapahtunut raiskaus – rikosylikonstaapeli Kristiina Elolla on sotkuinen tapaus selvitettävänä.
 
Kesä on kuuma ja tukahduttava. Rikosylikonstaapeli Krisse Elo tutkii myrkytykseen kuolleen miehen tapausta. Mies oli elellyt eristäytyneenä häiritsemättä ketään. Onko kyseessä itsemurha vai myrkyttikö joku harmittoman miehen tahallaan? Samoihin aikoihin nuori nainen miettii, pitäisikö hänen kertoa poliisille vuosien takaisesta raiskausyrityksestä. Onko tapahtuneella osuutta nyt sattuneeseen kuolemaan?
 
Rikostutkinnan ohessa Krisse yrittää tottua uusiin työkavereihin ja naapureihin. Kotikylään kesäksi muuttaneen pariskunnan rouva Mette Kuurola on tyylikäs nainen mutta kavahtaa joitakin kyläläisiä. Miksi?
 
Viimeinen malja on viidestoista osa hollolalaisen Eija Piekkarin suosittua Kristiina Elo -dekkarisarjaa. Uskottavaa rikostutkintaa ja poliisien oman elämän inhimillisiä tapahtumia yhdistävä Kristiina Elo -sarja on kiehtonut lukijoita jo yli vuosikymmenen.



Eija Piekkari kirjoittaa dekkareita, joiden tapahtumat sijoittuvat erityisesti Päijät-Hämeeseen. Usein kirjoissa seikkailee rikosylikonstaapeli Kristiina Elo.

Rikosylikonstaapeli Kristiina Elo on törmännyt uransa aikana lähes kaikkeen – tai niin sitä luulisi. Rikollisten maailma pääsee kuitenkin yllättämään, ja Elo joutuu kerta toisensa jälkeen vastakkain ihmisen pahuuden kanssa.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone