Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Asiakirja X – Crazy Devils
Isbn: 978-87-2823-583-6
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
12-15 år Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: februari 2023
Uppläsare: Oskari Katajisto
Length: 56 minuter

Ljudbok

Asiakirja X – Crazy Devils

Jännittävän nuorten rikossarjan ensimmäinen osa!

Rikostutkija Madsenin talo on poltettu ja Madsen on kuollut. Naapurustossa asuva utelias Anders löytää talon tuhkista vanhoja asiakirjoja. Ne ovat ratkaisemattomia tapauksia, joita Madsen oli tutkinut.

Andersin ystävä Kalle on utelias asiakirjojen sisällöstä. Voisivatko he selvittää yhdessä, kuka surmasi Nicki Hansenin? Nicki oli paikallisten hyvin tunteman moottoripyöräjengin, Crazy Devilsin, jäsen. Jengin jäsenet ajelevat usein kaupungissa liiveissään, joiden selkämerkki näyttää paholaiselta. Anders ja Kalle ryhtyvät tositoimiin ja suuntaavat liivijengin päämajalle, Crazy Devils -linnaan. Kuka jengiläisistä valehtelee ja kuka puhuu totta? Selviävätkö pojat itse tutkimuksista ehjin nahoin?



Peter Grønlund (s. 1970) on tanskalainen kirjailija, joka on kirjoittanut useita kirjoja alakulttuureista ja yhteiskunnan pimeästä puolesta. Hän on julkaissut kirjoja muun muassa kansainvälisestä huligaaniskenestä, graffiteista sekä tanskalaisista rikollisista.

Asiakirja X on tiivistunnelmainen sarja, joka seuraa Andersin ja hänen ystävänsä Kallen tutkimuksia. He ovat päässeet käsiksi vanhoihin asiakirjoihin ja tutkivat niiden avulla vanhoja rikostapauksia. Pystyvätkö pojat selvittämään mysteereitä, joita poliisitkaan eivät ole onnistuneet ratkaisemaan?

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone