Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Malaika – kuolema koralliriutalla
Isbn: 978-87-2858-730-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning Humor
Tillgänglig sedan: mars 2023
Uppläsare: Teemu Mäkinen
Length: 3 timmar 54 minuter

Ljudbok

Malaika – kuolema koralliriutalla

Epäilyttävät kuolemantapaukset ja hulvattomat purjehdusseikkailut jatkuvat Tyynellämerellä!

Suomalainen pariskunta, Sami ja Meira, on kotiutunut Ranskan Polynesiaan ja saanut rakkaan Malaika-purjeveneensä viimein vesille. Nyt jäljellä on enää yksityiskohtiin perehtyminen – siis purjehtimaan opetteleminen. Samalla kun Sami ja Meira ottavat ensiaskeliaan purjeveneen ruorissa, satamassa tapahtuu kummia. Eräänä yönä pimeältä mereltä kuuluu avunhuuto, ja Sami saa juuri pelastettua miehen veden varasta. Kuinka kokenut uimari ja purjehtija Max oli joutunut pulaan keskellä yötä? Ja miksi hän tuntuu vähättelevän vaaratilannetta?

Vain muutaman päivän päästä vaara muuttuu todeksi, kun Maxin ruumis löytyy riutalta. Mies vaikuttaa saaneen sairaskohtauksen kesken harppuunakalastusretken. Sami ei kuitenkaan saa öistä episodia mielestään ja on vakuuttunut, että tapaukseen liittyy jotakin pahaenteistä. Mutta kenellä olisi syy hankkiutua eroon pidetystä kapteenista? Vaikka Samin teoriat syyllisistä menevät yhtä usein sekaisin kuin tyyrpuuri ja paapuuri, Malaika johdattaa Samin pian oikeille jäljille.

Rikosromaani jatkaa kirjan "Malaika – parkaisu paratiisissa" aloittamaa humoristista dekkarisarjaa, joka johdattaa lukijansa Tahitin aaltoihin ja auringonpaisteeseen.



Kirjailija Sami Tabell (s. 1980) asuu purjeveneessä Ranskan Polynesiassa. Hän on opiskellut yhteiskuntatieteitä Tampereen yliopistossa.

Sami ja Meira ovat toteuttaneet pitkäaikaisen unelmansa, he ovat ostaneet purjeveneen ja muuttaneet Ranskan Polynesiaan. Kun pari perehtyy veneen huoltotoimiin ja opettelee purjehtimaan, satama-alueella sattuu ja tapahtuu. Onneksi Samilla on poikkeuksellisen tarkka silmä rikostutkimuksia varten!

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone