Jump to content
Cover for Sammanfattning, analys och recension av boken Vanans makt: varför vi gör som vi gör och hur vi kan ändra på det
Isbn: 978-91-8951-079-1
Publisher: Bokförlaget Upsaliensis AB
Category:
Education Religion & Beliefs Philosophy Psychology Medicine & Health
Accessible since: March 2023
Narrator: AI Voice
Length: 50 minutes

Audiobook

Sammanfattning, analys och recension av boken Vanans makt: varför vi gör som vi gör och hur vi kan ändra på det

Detta är en oberoende och inofficiell svensk ljudbokssammanfattning, analys och recension av den miljonsäljande boken Vanans makt: varför vi gör som vi gör och hur vi kan ändra på det, baserad på boken av Charles Duhigg.

Bokens originaltitel är The Power of Habit: Why We Do What We Do in Life and Business.

Boken har sålts i cirka 4 miljoner exemplar.

Har du inte tid, ork eller möjlighet att läsa eller lyssna på hela boken? Men vill du ändå kortfattat tillgodogöra dig innehållet? Det är därför vi på Bokförlaget Upsaliensis AB valt att göra dessa miniguider på böcker som ofta blivit miljonsäljare över hela världen. Vi ger dig snabb och enkel tillgång till kraftfull kunskap från bästsäljande fackböcker. Vi presenterar en kortfattad, praktisk sammanfattning på svenska i ljudboksform. Du kan i allmänhet ta till dig det väsentliga i en viktig bok på mindre än 40 minuter. En hel ljudbok kan ofta ta 5 - 20 timmar att lyssna på.

Notera att denna ljudbok har producerats med hjälp av AI Voice.

Det är viktigt att nämna att denna sammanfattning, analys och recension av boken inte har någon som helst anknytning till författaren till den ursprungliga boken; den är INTE kopplad till originalförfattaren eller utgivande förlag och detta är INTE originalboken. Den har inte för avsikt att ersätta originalboken utan hjälpa läsaren att förstå innehållet och få en kortfattad överblick.

INNEHÅLL

Denna omedelbara klassiker utforskar hur vi kan förändra våra liv genom att ändra våra vanor.

I boken tar den prisbelönte affärsreportern Charles Duhigg oss till den spännande eran av vetenskapliga upptäckter som förklarar varför vanor finns och hur de kan ändras. Duhigg presenterar en helt ny förståelse av den mänskliga naturen och dess potential.

I grunden innehåller boken flera spännande argument: nyckeln till att exempelvis träna regelbundet, gå ner i vikt, vara mer produktiv och nå framgång är att förstå hur vanor fungerar. Som Duhigg visar kan vi genom att utnyttja denna nya vetenskap förändra våra liv, våra företag och våra samhällen.

NEW YORK TIMES BESTSELLER • Denna snabbklassiker utforskar hur vi kan förändra våra liv genom att ändra våra vanor.

Utnämnd till EN AV ÅRETS BÖCKER AV The Wall Street Journal • Financial Times

"Skarpt, provocerande och användbart." —Jim Collins

"En helt fantastisk läsning." — David Allen, bästsäljande författare av Getting Things Done: The Art of Stress-Free Productivity".

”Du kommer aldrig att se på dig själv, din organisation eller din värld på samma sätt." — Daniel H. Pink, bästsäljande författare av Drive och A Whole New Mind.

”Underhållning . . . njutbart. . . fascinerande . . . en seriös titt på vetenskapen om vanebildning och förändring." — The New York Times Book Review.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone