Jump to content
Cover for På studenthemmet - erotiska noveller
Isbn: 978-87-2681-716-4
Publisher: Cupido
Category:
Romance Erotic
Accessible since: March 2023

E-book

På studenthemmet - erotiska noveller

Adam döljer sin oerhörda nyfikenhet bakom artiga frågor, förstående nickar och en levande mimik.

Efter två förrätter med vitt vin känner jag mig stärkt. Värmen plågar mig inte längre, även om jag känner att svetten fortsätter rinna fram under armarna. En droppe hittar vägen ned mellan mina bröst och kittlar mig på väg nedöver magen. Adam berättar en rolig historia. Jag skrattar. Hans lätta humör smittar. Så böjer han sig mot mig med en mer seriös blick och frågar:

"Nu är det din tur, Astrid. Jag vill höra din mörka röst som påminner mig om sammetsgardiner och sidenlakan. Berätta för mig..." Han dröjer ett ögonblick. "Berätta för mig om ditt liv. Jag vill höra historien om det allra bästa sex du upplevt." Han blinkar och jag ser att han inte är berusad och att han faktiskt menar det han säger.

Så jag börjar berätta ...

Läs även I folkhögskolans trädgård.

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone