Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Vårrengöring - erotisk novell
Isbn: 978-87-2681-792-8
Förlag: Cupido
Kategori:
Romantik Erotik
Tillgänglig sedan: mars 2023
Uppläsare: Claudia Stille
Length: 43 minuter

Ljudbok

Vårrengöring - erotisk novell

Den här fredagsmorgonen började som så många andra, men jag visste att resten av dagen skulle skilja sig från mängden.

När vårsolen för några dagar sedan äntligen tog sig igenom det gråa molntäcket ville jag själv bryta mig ut ur de monotona cirklar som var mitt liv. Jag bestämde mig för att jag skulle skämma bort mig själv i helgen. Under förevändning att lägenheten behövde en rejäl vårstädning blev jag ensam kvar när de andra åkte till sommarstugan.

Trots dåligt samvete gick jag ut och inhandlade lite nya kläder, bokade tid på ett solarium och hos en massör. Efter det tänkte jag klä upp mig och gå ut och äta en fin middag helt själv. Vad som skulle hända sedan hade jag inte tänkt ut än, men något måste hända. Tanken på alla möjligheter gjorde mig upprymd av förväntan ...

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone