Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Isä Brownin yksinkertaisuus
Isbn: 978-87-2825-006-8
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: mars 2023

E-bok

Isä Brownin yksinkertaisuus

Rikoksia, mysteereitä ja eräs nokkela pappi – niistä on hyväntuuliset Isä Brown -tarinat tehty!

Isä Brown on paitsi seurakuntansa hengellinen tukipilari, myös innokas amatöörietsivä. Kun yhteisössä tapahtuu mitä kummallisimpia rikoksia, on hän aina valmiina selvittämään, mitä on tapahtunut ja kuka on syyllinen. Isä Brownin terävä silmä ja tarkka ihmistuntemus takaavat sen, että hän löytää totuuden silloinkin, kun poliisit ovat ymmällään.

Isä Brownin yksinkertaisuus on G. K. Chestertonin Isä Brownin seikkailuista kertova kokoelma, jonka tarinat pursuavat lämmintä huumoria, filosofista pohdintaa, kiinnostavia rikoksia ja kiireetöntä tunnelmaa. Chestertonin Isä Brown -kertomukset ovat dekkarigenren klassikoita, ja niistä on tehty radiokuunnelmia, elokuvia ja tv-sarjoja – muun muassa BBC:n Isä Brown ja hänen laumansa, jota tähdittää Mark Williams.


G. K. Chesterton (1874-1936) oli englantilainen kirjailija ja taidekriitikko. Chesterton on kuuluisimpia varhaisia brittirikoskirjailijoita Agatha Christien ja Arthur Conan Doylen ohella.

G. K. Chestertonin (1874-1936) Isä Brown -tarinoita on julkaistu viidessä novellikokoelmassa. Tarinat kertovat katolisesta papista, Isä Brownista, joka toimii myös amatöörietsivänä ja selvittää yhteisössään tapahtuvia rikoksia.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone