Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Sisko ja kultainen pikari
Isbn: 978-87-2856-613-8
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: mars 2023

E-bok

Sisko ja kultainen pikari

Sisko ja kultainen pikari on aikamatka 1920-luvun kesään, jossa aurinko paistaa, päivät ovat leppeitä ja rakkaus suloista.

Sisko, yläluokkainen nuori nainen, on kesänvietossa Karjalan kannaksella perheensä kanssa. Siellä hän tapaa kiinnostavan, maailmaa kiertäneen toimittaja Sorrin. Sisko ihastuu, mutta Sorri ei vastaakaan tunteisiin kuten Sisko odotti. Kun kuvioihin vielä sekoittuu perheen juoksupoika Vanja, on Siskolla edessään kesä täynnä tunteita. Onko kumpikaan miehistä se oikea? Entä mitä Siskon perhe tyttären rakkaussuhteisiin suhtautuu?

Romaani avaa nykylukijalle ikkunan 20-luvun suomalaisen yläluokan maailmaan. Se on hurmaava rakkaustarina, joka käsittelee myös naisen asemaa yhteiskunnassa ja parisuhteessa.



Elsa Soini (1893-1952) oli suomalainen kirjailija ja käsikirjoittaja, jonka laajaan tuotantoon kuuluu niin romaaneita, näytelmiä, pakinoita, elokuvakäsikirjoituksia kuin radiokuunnelmia. Soinin tunnetuimpiin teoksiin kuuluvat kirjailija Aleksis Kivestä kertova elämäkertaromaani Nuori Aleksis, sekä yhdessä Seere Salmisen kanssa nimimerkillä Tuttu Paristo kirjoitetut kuunnelmat ja elokuvat Suomisen perheestä.

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone