Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Virta ottaa omansa
Isbn: 978-87-2855-808-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning True Crime
Tillgänglig sedan: april 2023

E-bok

Virta ottaa omansa

Rikosaalto pyyhkäisee pikkukaupungin yli.

Pienellä paikkakunnalla kauppaa pitäneen Reinikaisen talo on palanut – ja mies sen mukana. Oliko kyse onnettomuudesta, vai halusiko Reinikaisen leski periä usein ryyppyretkillä viipyvän miehensä ennen aikojaan? Pian myös paikkakunnan kunnallisneuvos katoaa. Luottokomisario Paavo Iisakki Pesosen apu on taas tarpeen.

Kaupunkilaisten puheenaiheet pyörivät kuitenkin paikallisen hotellin ympärillä. Kaupungin halki virtaavan joen rannalla sijaitseva hotelli laajennetaan ylelliseksi kylpyläksi uuden salaperäisen omistajan otettua se haltuunsa. Mutta miksi joku laittaisi niin paljon rahaa likoon vuosikausia konkurssiuhan alla olleen yrityksen uudistamiseen? Taustalla täytyy olla jotakin pahaenteistä. Pian Pesonen huomaakin, että kylpylän ympärillä tapahtuu kummia – ja myös virta ottaa omansa...

Paavo Iisakki Pesonen jatkaa tutkimuksiaan koukuttavan dekkarisarjan kolmannessa osassa.



Risto Juhani (1934-2013) oli suomalainen taiteilija, teatteriohjaaja sekä erityisesti rikoskirjallisuuteen erikoistunut kirjailija. Juhanin tunnetuimpiin teoksiin kuuluu kuusiosainen rikoskomisario Pesosen tutkimuksia seuraava dekkarisarja.

Kiitetty kotimainen dekkarisarja seuraa komisario Paavo Iisakki Pesosen tutkimuksia. Pesonen on omaperäinen pohdiskelija, jolla on erityinen taito vaistota epäiltyjen todelliset tunteet. Pesosen työparina toimii suomenruotsalainen rikoskonstaapeli Gunnar Oljemark.

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone