Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Saari
Isbn: 978-87-2703-807-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: april 2023
Uppläsare: Susa Saukko
Length: 11 timmar 25 minuter

Ljudbok

Saari

Hyytävä rikosjännäri täynnä rokkariporukan synkkiä salaisuuksia.

16-vuotias Miska Maria ottaa hatkat lastenkodista ja painiskelee ankaran menneisyytensä aiheuttamien haavojen kanssa. Muutaman vuoden vanhempi hurmaava Kennet on töissä grillillä ja haluaa rokkitähdeksi hinnalla millä hyvänsä. Kovia kokeneiden nuorten kohdatessa Uudenkaupungin vappuyönä alkaa tarina, joka ei voi päättyä hyvin. Suomirock ja hevi raikaavat, röökiä palaa ja keskiolutta virtaa. Nuorenparin ympärillä alkaa tapahtua poikkeuksellisia veritöitä. Onko Kennet sittenkään se unelmien prinssi, joksi Miska Maria häntä alkuun luuli?

Rake Tähtisen uutuusdekkari Saari liikkuu 80-luvun Uudenkaupungin kaduilla ja tarjoaa lukijoille vahvaa kasarinostalgiaa sekä hermoja raastavaa jännitystä. Sivuosassa nähdään myös Tähtisen muissa dekkareissa rikoskomisariona toiminut Petri Petäjämäki.



Rake Ta¨htinen (s.1969) on Uudessakaupungissa asuva kirjailija, joka työskentelee päihde- ja mielenterveyskuntoutuksessa. Hän on tehnyt töitä myös mm. lastensuojelun erityisyksiköissä, paikallislehden päätoimittajana ja graafisen alan yrittäjänä. Tähtinen on julkaissut yhdeksän dekkaria, joissa rikoksia tutkii rikoskomisario Petri Petäjämäki. Lisäksi hän on kirjoittanut rikosnovelleja ja julkaissut pakinakokoelman Valitut roiskeet.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone