Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kaspar, Atom-Ragnar och gäddkungen
Isbn: 978-87-2854-300-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Barn & Ungdom 6-9 år
Tillgänglig sedan: april 2023
Uppläsare: Mari Götesdotter
Length: 3 timmar 49 minuter

Ljudbok

Kaspar, Atom-Ragnar och gäddkungen

Kaspars föräldrar har fått nog av världens eländiga tillstånd och bestämt sig för att försöka göra någonting åt det. Just vad de ska göra förstår Kaspar inte riktigt, det enda han vet är att de har farit iväg till fjärran land och lämnat honom ute på landet hos morfar.

Hos morfar kan man ha det riktigt roligt, särskilt när det är dags för den stora fisketävlingen. Kaspar och morfar har ögonen på gammelgäddan som gömmer sig nere i Vråldjupet. Med jättegäddans hem ägs av tjuriga Åhman och han har helt förbjudit fiske i hans vatten. Och ifall de mot alla odds skulle få upp en gädda måste den vara större än handlaren Atom-Ragnars, vars bidrag är misstänkt stora. Men med en båtsnurra som första pris är de villiga att göra allt som står i deras makt för att lyckas lägga vantarna på pokalen.



Mikael Engström (1961–) är en svensk barnboksförfattare. Mellan 2008–2012 satt han som ledamot i Svenska barnboksakademin, och hans böcker om Kaspar ligger till grund för SVT:s julkalender Kaspar i Nudådalen.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone