Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kirkonrotta
Isbn: 978-87-2702-973-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning True Crime
Tillgänglig sedan: april 2023
Uppläsare: Teemu Mäkinen
Length: 8 timmar 39 minuter

Ljudbok

Kirkonrotta

Ihmisläheinen rikosromaani kuljettaa Päijänteen kesäisiltä aalloilta kylmien pohjavirtausten maailmaan. Nousevatko salaisuudet lopulta pintaan?

Vesijärjellä vietetään railakkaita kesäjuhlia salsan ja rumban kiihkeiden rytmien tahtiin. Ilonpito loppuu kuitenkin lyhyeen, kun juhlien isäntä, rikas liikemies löytyy puukotettuna ja puuhun ripustettuna.

Lahtelaiskomisario Simo Sund tutkintaryhmineen saa ratkottavakseen rikoksen, joka johdattaa heidät tunnetta tihkuviin kuubalaisrytmeihin sekä Päijänteen öisille kalavesille. Syyllisen etsinnältä ei välty kirkkokaan. Tutkinta repii auki arpeutuneita haavoja ja paljastaa vaiettuja salaisuuksia, joiden juuret kiemurtelevat kauas menneisyyteen. Kukaan epäillyistä ei tunnu istuvan täysin murhaajan profiiliin. Lopulta verkko kiristyy, mutta kenen ympärillä?

Kirkonrotta on kesäinen jatko-osa Marja Ahon kiitetylle dekkarille "Neidonkorento". Rikossarjan pääosassa on lempeä rikoskomisario Simo Sund.



Marja Aho (s. 1972) on kirjailija ja kuvittaja, jonka aiempaan tuotantoon kuuluu useita lasten- ja nuortenkirjoja. Ahon "Hii-o-hoi! Aarre näkyvissä!" -teos valittiin Lasten LukuVarkaus 2015 -finalistiksi. Ahon ensimmäinen aikuisille suunnattu rikosromaani Neidonkorento ilmestyi vuonna 2021.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone