Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Queerlequin: Taikuuttakin vahvempaa - eroottinen novelli
Isbn: 978-87-2829-144-3
Förlag: LUST
Kategori:
Fantasy & SF Erotik
Tillgänglig sedan: maj 2023

E-bok

Queerlequin: Taikuuttakin vahvempaa - eroottinen novelli

"Lisa suuteli hänen kaulaansa, jolloin Eleonore hengähti kuuluvasti nenän kautta ja taivutti päätään hieman taaksepäin antaakseen Lisalle lisää liikkumatilaa. Lisa painautui häntä vasten ja Eleonore vikisi hiljaa. Ääni muistutti Lisaa tuulesta, joka puhalsi pitkin talon seiniä."

Lisa aikoo aloittaa teknisen fysiikan opinnot. Eräänä päivänä hänelle kuitenkin tarjotaan paikkaa koulutuksessa, jossa voi oppia kehittämään maagisia kykyjä. Kuka voisi sanoa ei taikuudelle? Tiedekunnan juhlissa Lisa tapaa salaperäisen Eleonoren, jonka silmät ovat kuin tummaa samettia ja jonka huulilla kareilee moniselitteinen hymy, joka saa Lisan polvet vapisemaan. Kun opiskelijoita alkaa mystisesti kadota ja Eleonoresta alkaa liikkua huhuja – Lisan kokiessa aina vain syventyviä tunteita tätä kohtaan – hän ei enää tiedä, pitäisikö hänen olla huolissaan Eleonoren vai itsensä vuoksi.

Taikuuttakin vahvempaa on osa tiedostavan erotiikan genreen kuuluvaa Queerlequin-sarjaa.



Queerlequin-sarja tarjoaa eroottista kirjallisuutta, johon kuka vain pystyy identifioitumaan, viihdettä normeja murtavine henkilöhahmoineen ja -suhteineen. Queerlequinin tavoitteena on avartaa lajityyppiä, jotta yhä useampi pääsisi mukaan rakkauden ja erotiikan pariin.

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone