Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Tidlöst begär 1: Piratens juveler - erotisk novell
Isbn: 978-87-2837-957-8
Förlag: LUST
Kategori:
Romaner Fantasy & SF Erotik
Tillgänglig sedan: maj 2023

E-bok

Tidlöst begär 1: Piratens juveler - erotisk novell

--- 'På haven fann hon spänning, men i piratens famn fann hon mer än hon sökt.' ----

'Falcon tog ett steg till och stod nu bara någon decimeter från henne. Han var längre än hon trott och doftade både tobak och läder. Det flimrade framför Annabelles ögon. Hon var mer attraherad av honom än hon ville medge. Sanningen var att hon alltid hade fascinerats av pirater. Det var någonting djupt sinnligt med hattar, svärd och kläder av läder.'

Annabelle flyr vinterkylan på Uppsala bibliotek. Hon hittar en bok med titeln 'Alla tiders kulturer' och skyndar sig hem med den under armen. När hon börjar bläddra i ett kapitel om pirater som lockar henne svimmar hon plötsligt ... och när hon vaknar igen är hon inte längre kvar i Uppsala. Hon slår upp ögonen i en hytt på ett gammalt skepp. Förvirrad försöker hon hitta ut från hytten när dess kapten kommer in. Piratkaptenens mörka och ytterst sexiga yttre får henne att vilja stanna i hytten med honom ... helst utan kläder.

För fans a 'Pirates of the Caribbean' och romantiska möten i stil med Diana Gabaldons 'Outlander'-serie

Vanessa Salt är en pseudonym för ett författarpar som lever någonstans i Mellansverige. Vanessa finner inspiration till berättelserna på sina många resor jorden över, där heta exotiska platser ger näring till hennes erotiska fantasier. Hon skriver lättsamt och med humor om passionen som kan uppstå när man minst anar det.

Allt börjar med en bok. En magisk bok. Annabelle är den första att teleporteras till en annan tid. Sedan är det rumskamraten Miras tur, och till sist Miras syster Cassandras. De tre kvinnorna får leva ut sina vildaste fantasier på stenåldern, i vilda västern och på ett piratskepp.

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone