Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Allt för att bli cool
Isbn: 978-91-8983-156-8
Förlag: Bokförlaget Hegas
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år Lättläst
Tillgänglig sedan: januari 2024
Uppläsare: Joakim Sædén
Length: 55 minuter

Ljudbok

Allt för att bli cool

Tufft att vara cool!

Blazen Flammo har börjat i Zombies skola och han är så cool! Flammo låter Zombie vara med i det coola gänget. I alla fall när Zombie är med och retar sitt gamla kompisgäng. Och den lilla utbytesstudents-shulkern som bor hemma hos Zombie. Men hur långt är Zombie beredd att gå för att få vara kvar i det coola gänget?

Även Minecraft-mober kan tycka puberteten är jobbig. Att hitta vem man är, och vilka som är viktiga för en blir plötsligt trassligare. Och plötsligt har man gjort A och behöver stå för B. Med sin luftiga dagboksform och spelnära språk är böckerna om Zack Zombie lustfyllda och lättsamma, samtidigt som de tar upp ämnen som ligger nära läsarens vardag.

Allt för att bli cool är den tionde boken i serien En Minectraft-Zombies dagbok.

Copyright © 2024 Zack Zombie Publishing LLC

Minecraft är ett registrerat varumärke som ägs av Mojang Synergies AB och dess respektive ägare. Denna bok är emellertid ett inofficiellt fan fictionverk. Alla karaktärer, namn, platser och så vidare, som beskrivs i boken är varumärkesskyddade och ägda av respektive ägare. Boken är således inte någon officiell licensprodukt och har ingen koppling till Mojang AB eller till någon annan till Minecraft knuten rättighetsinnehavare.

Minecraft ®/TM & © 2009–2016 Mojang.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone