Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kuun kahdet kasvot
Isbn: 978-87-2715-107-6
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning True Crime
Tillgänglig sedan: februari 2024
Uppläsare: Teemu Mäkinen
Length: 8 timmar 26 minuter

Ljudbok

Kuun kahdet kasvot

Murha heittää varjonsa Päijänteen kansallispuiston talviseen maisemaan.

 

Lumipyry peittelee Päijänteen rannat paksuihin nietoksiin. Hanget eivät kuitenkaan vaimenna järkytystä, kun Pulkkilanharjun harvaan asutulta saarelta löytyy ruumis. Antiikkikauppiaan huvilalla viruu tuntematon mies kuoliaaksi ammuttuna. Murhan uhrin henkilöllisyydestä kertovat ainoastaan sahraminkeltainen munkinkaapu ja Buddhan kuvalla varustettu riipus.

 

Omintakeinen lahtelaiskomisario Simo Sund tiimeineen ryhtyy selvittämään rikosta, jonka jäljet johtavat taiteiden maailmaan ja vaiettuihin salaisuuksiin. Tiimin täydennyksenä toimivat Sundin yllättävä apulainen sekä poliisintyöstä kiinnostunut nuori nainen, joka saa poikamiehen viittaa kantavan Laihiksen näkemään itsensä uusin silmin.

 

Murhatutkimuksia vaikeuttaa uhrin lähipiirin vaitonaisuus. Lopulta hiljaisuuden muuri alkaa kuitenkin rakoilla ja kylmä totuus paljastua.

Marja Aho on Vääksyssä asuva kirjailija ja kuvittaja, joka on kirjoittanut komisario Simo Sundin tutkimuksista dekkareissaan “Neidonkorento” ja “Kirkonrotta”. Hänen tuotantoonsa kuuluu myös useita lasten- ja nuortenkirjoja.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone