Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kaksiavioinen – Tositarina elämästä valheessa
Isbn: 978-87-2846-585-1
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Memoarer & Biografier Samhälle & politik
Tillgänglig sedan: februari 2024
Uppläsare: Johanna Kokko
Length: 7 timmar 35 minuter

Ljudbok

Kaksiavioinen – Tositarina elämästä valheessa

Kun elämän suurin rakkaus paljastuu äärimmäiseksi petokseksi.

Kun Mary tapaa Will Turnerin, hän on tyytyväinen elämäänsä pienen tyttären sinkkuäitinä eikä kaipaa Sitä Oikeaa. Sellainen Will kuitenkin on: hurmaava, puoleensavetävä ja loputtoman kiinnostunut Marystä. Heidän rakkaustarinansa etenee nopeasti, vaikka haasteita on: Willin jatkuvat katoamiset töiden vuoksi, rikossyytteistä puhumattakaan. Mary tekee parhaansa tukeakseen aviomiestään niin henkisesti kuin rahallisestikin.

Eräänä huhtikuun päivänä kaikki romahtaa, kun Mary saa puhelun toiselta rouva Jordanilta. Paljastuu, että Maryn aviomies ei ole pelkästään naimisissa toisen naisen kanssa, vaan hän on myös tämän viiden lapsen isä. Järkyttävä totuus on vasta alkua. Esiin nousee vuosikymmenien vyyhti täynnä valheita, petosta ja manipulaatiota, jonka uhriksi on joutunut useita naisia.

Mary Turner Thomsonin omakohtainen tarina on rohkea selonteko rakkauden ja luottamuksen äärimmäisestä hyväksikäytöstä. Se on tositarina petoksesta, jota kukaan meistä ei voisi kuvitella omalle kohdalleen, mutta jonka uhriksi meistä jotkut silti joutuvat. Vuonna 2023 julkaistiin kirjaan perustuva true crime -tv-sarja The Other Mrs Jordan.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone