Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Experiment Svea - Chippet
Isbn: 978-91-7799-679-8
Förlag: Louise Bäckelin Förlag
Kategori:
Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: februari 2024

E-bok

Experiment Svea - Chippet

"Sverige har äntligen fått en egen romantasy-drottning! Johanna Schreiber, författare

Gossip Girl möter The Handmaid's Tale i den här vansinnigt spännande, fascinerande och fjärilar i magen-framkallande ungdomsromanen.

Den totalitära staten Svea har ett enda syfte: att massproducera medicinsk data till den som betalar bäst. Allt är ett experiment - maten du äter, medicinerna du tar, till och med vem du gifter dig med. Medborgarna delas upp i olika färger baserade på varje individs förmåga. Färgen avgör inte bara ens framtidsutsikter utan också vilken typ av experiment man riskerar att utsättas för.

Liv Fogel är 17 år. I hela sitt liv har hon kämpat för en enda sak - att komma in på Karuleum, elitens skola. Bara genom att klara sig genom första läsåret kan hon slippa bli som sina föräldrar. Men vad är hon beredd att offra för att få den framtid hon så länge drömt om?

För jämnårige Simon Kempe är svaret enkelt: allt. Men hans liv ställs på ända när han lär känna Liv. För visst finns det saker som är viktigare än att överleva.

LINNEA MALMGREN är född och uppvuxen i Lund där hon arbetar som läkare och forskare. Experiment Svea kom till som ett resultat av Linneas kombinerade kärlek till forskning och berättelser. Chippet är den första delen i serien.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone