Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Ovänner i samma lag
Isbn: 978-87-2710-657-1
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Barn & Ungdom 6-9 år
Tillgänglig sedan: mars 2024

E-bok

Ovänner i samma lag

Hammarbys ishockeylag med 8-åringar har tagit sig till final i S:t Erikscupen! De ska möta Djurgården i finalen och matchen ska spelas i Globen där landslaget spelar. Egentligen borde alla vara taggade och glada, men det är de inte.

De två bästa spelarna i laget, Robin och Max, är sura på varandra. Max tycker inte att det är rättvist att Robin får spela mer än han gör, trots att Max har gjort flest mål. Och Robin är arg för att Max har både dyrare skridskor och fler hockeykort än honom.

Både Robin och Max hoppas att den andra ska misslyckas när de spelar idag. Men egentligen vill de ju bara att deras lag ska vinna mest av allt! Kommer de kunna sluta bråka? Och hur kommer det gå för laget i den stora finalmatchen?

Lars Erik (Lasse) Anrell, född 1953 i Stockholm, är en svensk författare och journalist. Han har framför allt gjort sig känd som sportjournalist och sportkrönikör och var verksam på Aftonbladet mellan 1979-1992 och mellan 1995-2012. Lasse Anrell har också skrivit kåserier och flera barnböcker.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone