Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Bortom tårarna – Julias förnimmelser
Isbn: 978-91-8893-978-4
Förlag: Förlagshuset Siljans Måsar
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: september 2024
Uppläsare: Ulf Elfving
Length: 7 timmar 40 minuter

Ljudbok

Bortom tårarna – Julias förnimmelser

Bortom tårarna – Julias förnimmelser
Av Stefan Karlsson
Inläst av Ulf Elfving

I ett litet, isolerat samhälle djupt inne i Smålands skogar döljer sig mysterier som sträcker sig långt bortom det synliga. När Julia, en livsglad kvinna med en unik förmåga att förnimma det osynliga, anländer till det lilla samhället, möter hon mörka krafter, gåtfulla försvinnanden och hemligheter som präglat byn i årtionden. Med ett pittoreskt sekelskifteshotell vid sjöns kant och Café Pepparkakan som byns nav, dras Julia in i ett spännande och farligt äventyr tillsammans med några av samhällets mest oförutsägbara karaktärer.

Den folkkära radioprofilen Ulf Elfving, känd från otaliga program som "Efter tre" och "Svensktoppen", debuterar nu som uppläsare av ljudböcker. Med sin varma och behagliga stämma ger han liv åt Stefan Karlssons fängslande historia, och tar lyssnaren med på en resa genom de småländska skogarna, där intuition och inre styrka sätts på prov. Detta är Ulfs första ljudbok, och hans inlevelsefulla uppläsning tillför en extra dimension till berättelsens mystik och spänning.

Stefan Karlssons bok ”Bortom tårarna” bjuder in lyssnaren till en värld där det förflutna vägrar att lämna framtiden i fred. Följ med på ett äventyr som är lika stämningsfullt som fängslande.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone